Svetovanja
Svetovanja

INDIVIDUALNA SVETOVANJA

Svetovanje traja 60 min. Teme svetovanj:

  • Svetovanja »Pomoč ob izgubi« se udeležijo osebe, ki so izgubile ljubljeno osebo in se težko spopadajo z izgubo in samoto.

Vizija, kariera, dobro počutje, pomoč pri nizki samozavesti, občutek, da stojite na mestu

  • Svetovanj iz področja »Družina« se udeležujejo starši in bodoči starši, ki jih tematike o vzgoji zanimajo in želijo biti pripravljeni na najlepši poklic v življenju oziroma starši, ki se s svojimi otroci vsakodnevno zapletajo v različne situacije, pri katerih se pojavi zmedenost in vprašanja ali znajo odreagirati prav.
  • Nasveti o vzgoji.
  • Pomoč mamicam po porodu.
  • Pomoč staršem ob težki bolezni njihovega otroka.
  • Sodelovanje z zdravstvenimi ustanovami, nasveti iz lastnih izkušenj zdravljenja v tujini.

Svetovanja o odnosih se udeležijo vsi posamezniki, ki si želijo razrešiti problematičen odnos s svojimi bližnjimi (mama, oče, sestra, prijatelj, sodelavec…).

Svetovanja za pare se udeležijo pari, ki so se znašli pred izzivom, ki ga ne znajo rešiti in si želijo strokovnega nasveta.

Se nahajamo predaleč? Ni problema! Na voljo so tudi online svetovanja preko aplikacije ZOOM. Tako se lahko povežemo v udobju vašega doma.

Terapije
Terapije

ACCESS BARS TEHNIKA

Terapija access bars trajaja 90 min. Sestavljena so iz pogovora (30 min), ter terapije (60 min).

Access Bars je tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v vašem življenju. 

Pravzaprav so barsi “trdi disk” vašega računalnika. To je dobesedno material, ki ste ga shranjevali življenje za življenjem. Z izvajanjem barsov “pobrišemo te datoteke”. Te datoteke so vaše misli, vzorci, čustva, prepričanja, ki pa vam ne služijo vedno. Postanemo prisotnejši v našem življenju, preteklost pa se ne projicira več v prihodnost na enak način.

Barsi so primerni za vsakogar. Pomagali že več ogromno ljudem spremeniti mnogo vidikov, povezanih z njihovimi telesi in življenji. Izboljša se lahko spanje, zdravje, težave s telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nevrozami, odvisnostmi, prislinimi mislimi, depresijami, stresom in veliko več.

 
Scroll to Top

Te zanimajo produkti za dobro počutje in lepoto?

Prijavi se na posvet