Storitve v centru
Rubin
Storitve v centru
Rubin

Skrb za notranje ravnovesje

Da se boš pri nas počutil/-a sproščenega/-no že od prvega trenutka, smo oblikovali miren in čudovit prostor, v katerem potekajo svetovanja, masaže, predavanja, terapije in druge dejavnosti.

INDIVIDUALNA SVETOVANJA

Svetovanje traja 60 min. Teme svetovanj:

MASAŽE

Masaža pomeni izmenjavo dotika med dlanmi in telesom.

VADBE

Za optimalno počutje v svoje življenje porebujemo vnesti tudi vadbo.
Vabimo vas, da se udeležite vadb, ki jih ponujamo v našem centru.
Vrste vadb:

TERAPIJE Z MEDITACIJO

Terapije z meditacijo trajajo 90 min. Sestavljene so iz meditacije (30 min), ter svetovanja/analiza meditacije (60 min).
Vrste terapij:

PREDAVANJA

Pripravljamo različne vrste predavanj. Pokrivamo teme odnosov, osebne rasti, vzgoje, lepote, prehrane, dobrega počutja. Teme in termine predavanj si lahko ogledate na zavihku DOGODKI ali pa na spodnji povezavi.

SKUPINSKE MEDITACIJE:

Pripravljamo skupinske meditacije do 20 ljudi.
Teme in termine predavanj si lahko ogledate na zavihku
DOGODKI ali pa na spodnji povezavi.

MOŽNOST NAJEMA DVORANE NA URE

Zaradi narave dela, so vsi termini dogovorjeni vnaprej.

***Opomba: Center Rubin, Maja Mesić Štrubelj s.p. spoštuje uradno medicino in obiskovalcev na noben način ne odvrača od uradnega medicinskega zdravljenja, temveč kvečjemu le-to podpira. Uporaba naših spletnih vsebin, uporaba naših storitev ali terapij je izključno na lastno odgovornost. Ob obiskov naših storitev in spletne strani se strinjate z naslednjimi pogoji in pravili. Opozorilo: Različne oblike svetovanja, terapije in izobraževanja objavljena na tej spletni strani ne spadajo pod uradno priznane oblike terapevtske pomoči ali uradno priznane izobraževalne programe. V okviru našega podjetja izvajamo različna svetovanja in terapije, ki v nikakršni meri ne nadomeščajo tradicionalnega terapevtskega pristopa ali zdravljenja. Svoje znanje in izkušnje želimo deliti izključno z namenom izboljšanja kvalitete življenja posameznika preko drugačnega razumevanja življenjskih situacij. Beseda “zdravljenje” ali “zdraviteljstvo” je omenjena zgolj v smeri izboljšanja kvalitete življenja preko različnega razumevanja oz. pogleda na stvarnost in nikakor v smeri fizičnega ali psihološkega zdravljenja. V primeru dvoma ali so naše terapije in svetovanja primerna za vas oz. nekoga, ki je v procesu zdravljenja (psihološkega ali fizičnega) svetujemo, da se pred obiskom posvetujete s svojim zdravnikom. S prijavo in udeležbo v naše terapevtsko – svetovalne programe se strinjate z zgoraj navedenimi pogoji in v celoti prevzemate odgovornost za svojo udeležbo. Ob neprimerni uporabi naših storitev, ponudnik ne prevzema nikakršne odgovornosti.

Scroll to Top

Želite podariti razvajanje?

Pri nas so na voljo darilni boni <3

Lahko si jih pogledate v naši trgovini ali pa nas kontaktirate za vse dodatne informacije.

Z veseljem vam pomagamo!