ŠKATLICA SAMOZAVESTI

18,50

ŠKATLICA SAMOZAVESTI vsebuje 40 različnih kartic. Na karticah se skrivajo čudovite vsebine (napotki, naloge in afirmacije), ki vam bodo pomagale na vaši poti, okrepile vašo samozavest in vas pripeljale do trenutka, ko se boste preprosto vzljubili.

Pomen samozavesti je veliko večji, kot si lahko mislimo. Samozavestni ljudje imajo v svojem življenju vse, kar si želijo, ker trdno verjamejo vase. Verjamejo, da zmorejo vse in zato to tudi storijo. Ni pomembno, kako izgledate. Če boste samozavestni, boste oddajali energijo, ki bo osvetlila vse okoli vas. Samozavest si lahko pridobi vsak. Res pa je, da je za to potrebna odločitev in trdo delo. ŠKATLICA SAMOZAVESTI vam bo pri tem odlično pomagala, poleg tega pa vas bo usmerjala na vaši poti ter skupaj z vami uresničevala vaše skrite sanje.

 

ZAKAJ JE ŠKATLICA SAMOZAVESTI TAKO POSEBNA?

  • Ker poleg TEORIJE (ki jo marsikdo že dobro pozna) s pomočjo nalog preidemo k PRAKSI, ki DELUJE.
  • Ker izvlečemo točno tisto kartico, ki jo v določenem trenutku potrebujemo.
  • Ker so kartice bolj pregledne kot knjige in nam vzamejo manj časa za branje. Ne glede na to, pa je bistvo, ki ga potrebujete, zajeto v nekaj stavkih.

Vabljeni, da si ogledate video predstavitev na povezavi: VIDEO

 

ZA KOGA JE ŠKATLICA PRIMERNA
Škatlica samozavesti je primerna za vse, ki jim primankuje samozavesti in se želijo ponovno vzljubiti in izboljšati kakovost svojega življenja

ŠKATLICA SAMOZAVESTI

Categories ,
Scroll to Top