DELAVNICA ZAVESTNEGA DIHANJA IN LEDENA KOPEL

Tokrat organiziramo delavnico, kot je še nismo imeli.
V naš Center Rubin smo povabili posebnega gosta, ki ga mnogi zagotovo že poznate. Naš gost bo Emil Ledenko.
Emil je z rednim in vztrajnim vsakodnevnim prakticiranjem dihalnih vaj in mrzle prhe ter ledenih kopeli dosegel izjemne rezultate, poleg tega pa pridobil ogromno izkušenj. Zdi se, da mu je bilo njegovo poslanstvo položeno že v zibko.
Z raziskovanjem različnih dihalnih tehnik se ukvarja več kot 10 let, zadnjih 5 let pa njegov vsakdan zaznamuje kopanje v ledeni vodi.
Delavnica zavestnega dihanja in ledene kopeli traja cca. 4 ure in je razdeljena na dva dela.
Prvi del delavnice je teorija, kjer se tečajniki ponovno naučijo pravilnega dihanja v fazi mirovanja oz. počitka, kar je odločilnega pomena za dobro zdravje in počutje. Velik poudarek je tudi na razlaganju pomena vsakodnevnega izvajanja dnevnih ritualov, s pomočjo katerih se razvijajo 4 zelo pomembne komponente za dvig kvalitete življenja: volja, disciplina, doslednost in vztrajnost. Kot pika na i se v tem delu delavnice razloži tudi vpliv zavestnega dihanja na živčni, hormonski, imunski in krvno-žilni sistem. Prvi del delavnice bo potekal v Centru Rubin.
Drugi del delavnice je praksa, kjer tečajniki naredijo več serij dihalnih vaj in se za konec še varno potopijo v ledeno vodo. Drugi del delavnice bomo izvedli v Iškem Vintgarju.
Vsak, ki opravi tečaj, je opremljen z vsemi orodji in znanjem, ki je potrebno za redno izvajanje vaj doma, kar je tudi namen same delavnice.
KDAJ: 28. 5. 2022, od 10.00h – 14.00h
KJE: Center Rubin in Iški Vintgar
Cena delavnice, ki vam dobesedno lahko spremeni življenje, je 100€.
Za več informacij in prijavo nam pišite na: info@center-rubin.si
Vabljeni!

Date

Maj 28 2022
Expired!

Time

10:00 - 14:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Maj 28 2022
  • Time: 4:00 - 8:00

Lokacija

Center Rubin
Kategorije
Emil Ledenko

Gostitelj

Emil Ledenko
Scroll to Top