Tečaj: Z Reikijem do večjega zadovoljstva v življenju

KDAJ: 12. marca 2023 ob 10.30 – 14.30

KJE: Center Rubin, Škofljica.

OPIS DOGODKA: Reiki je univerzalna življenjska energija, ki nam lahko pomaga do več zdravja, večje sproščenosti, samozavesti in še mnogo več. Namen dogodka je tako predstaviti pomen, zgodovino, možnosti uporabe ter številne učinke, ki jih Reiki ima, poleg tega pa tudi izkušnjo delovanja Reikija.

Na dogodku boste tako spoznali:

  • Kaj je Reiki?
  • Zgodovino Reikija.
  • Za kaj vse lahko Reiki uporabljamo.
  • Številne pozitivne učinke, ki jih Reiki lahko ima za nas in druge.
  • Pomen uglasitve.

Teoretičen del bo dopolnil tudi praktični, tečajniki boste prejeli ugasitev v 1. stopnjo Usui Reiki sistema. Nato pa bo sledila praktična uporaba Reikija.

Tečajniki prejmete tudi priročnik in nadaljnjo podporo preko e-maila.

Cena: 80 eur.

Reiki tečaj bo vodila Ada Glažar, univ. dipl. kom., terapevtka Transpersonalna kognitivne terapije (TCT®) in Reiki učiteljica ter mojstrica. Z Reikijem se je prvič srečala leta 2016, od takrat predano dela na sebi. Ker ji je Reiki res dragocen in je sebi ter drugim z njim pomagala, želi svoje znanje in izkušnje deliti naprej, torej tistim, ki si želijo več osebne moči, neodvisnosti in zadovoljstva v življenju. Pri vodenju tečajev sta ji pomembna stik z udeleženci in razumevanje. Pri tem sledi humanistični psihologiji, ki postavlja človeka in njegov neomejen potencial v ospredje. Tečaji potekajo v iskrenem, varnem in sproščenem vzdušju, kjer se potrudi, da je vsak slušatelj slišan in razumljen.

Za vse, ki vas omenjeni tečaj nagovori in bi si želeli še nekaj več informacij, pa ste vabljeni na brezplačno predstavitev v petek 10. marca, 2023.

 

Vljudno vabljeni!

Prijave: info@center-rubin.si ali preko kontaktnega obrazca

Date

Mar 12 2023
Expired!

Time

10:30 - 14:30

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Mar 12 2023
  • Time: 5:30 - 9:30

Cena

80,00 €

Lokacija

Center Rubin
Kategorije
Ada Glažar

Gostitelj

Ada Glažar
Scroll to Top