Predavanje/meditacija: Tvoja misel zmore uresničiti vse: nebesa, pekel in vse vmes / Branka Androjna

Vabljeni v Center Rubin na predavanje z meditacijo. Več si preberite spodaj.

POGOVOR BO POTEKAL O:

Nekaj drobcev o tem, kaj zmoremo. O naših mislih, ki nam sleherni trenutek polnijo glavo.

Zakaj nas nosijo na svojih valovih in nas neusmiljeno premetavajo, da v vrtincu zasebnega in poslovnega življenja komaj še uspemo držati glavo nad gladino. Ko se en dan zlije z drugim in ta z naslednjim, ko na hitro postorimo tisto nujno, za pristna druženja, kot nekoč, skoraj ni več časa. Ko stopamo po poti, kot uročeni,  ali pač verjamemo, da se usodi ne da izogniti.

Pa ne gre za to, da si ne želimo drugače. Vsaj nekje globoko v duši, bi rekla, vsakdo med nami hrepeni po tistem nekoč, ko je bilo vse počasnejše, globje, mirnejše in hkrati radostno in razburljivo.

Se tudi vam zdi tako?

Če je odgovor pritrdilen, vas lepo vabim na predpraznično predavanje in meditacijo, kjer bomo na svojstven način nagovorili svoje telo, zaznavali moč lastne energijo in se podali na potovanje vase.

Kaj vas bo na tem potovanju doletelo? Iskreno rečeno, ne vem natanko!

Tisti del potovanja, ki ga bom imela pod nadzorom jaz, bo ljubezniv, tak, ki bo nagovoril vaše telo, dušo in um. Za vsakega med vami pa bo potovanje drugačna izkušnja.

Nenavadno tople in lepo obarvane jeseni je skoraj konec. Deželo počasi v primež hladnega, mokrega in mračnega vabi prihod zime. Ker je sonca manj, se na dušo, raje kot ne, usede mrak in misel je še za kak odtenek temnejša, ČE TO DOVOLIMO! Lahko pa v tem času, ko se narava odpravlja k počitku, najdemo čas zase; ko se zavijemo v toplo odejo, spijemo vroč čaj in uživamo ob dobri knjigi, družbi, svojem konjičku. Če vam zmanjkuje idej, oz. niste prepričani, kako se zadeve lotiti, pridite v našo družbo, kjer vam bom postregla s »hrano za dušo«.

Meditacija z Milangelo je malo drugačna od ostalih; novo občutenje lastnega telesa, intimni pogovor vas in vaših skritih sopotnikov, ki bivajo v vaši duši. Kdaj ste se nazadnje pogovarjali z njimi? Sploh kdaj? Pozorni bomo na srce in igrali se bomo z mislimi, a tokrat tako, kot bo nam ustrezalo! Moja nepogrešljiva spremljevalka pri meditaciji je glasba, ki je skrbno izbrana, da podpira različne teme meditacije.

Kaj pravite? Bi lahko bil začetek decembra malo drugačen? Toplo povabljeni, na predavanje z meditacijo!

Veselim se srečanja z vami!

Prijave: info@center-rubin.si

Priporočen prispevek: 10 €

Branka Androjna

 

Date

Dec 01 2022
Expired!

Time

19:30 - 21:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Dec 01 2022
  • Time: 13:30 - 15:00

Cena

10,00 €

Lokacija

Center Rubin
Kategorije
Branka Androjna

Gostitelj

Branka Androjna
Scroll to Top