DELAVNICA: Access Bars® Z MARUŠO POTOKAR

V Centru Rubin, 5. 11. 2022 ob 09:00 uri organiziramo celodnevno delavnico. Delavnico bo vodila Maruša Potokar. Spodaj si preberite opis in vse pomembne informacije, ki jih je pripravila Maruša. Prijavite se lahko preko emaila: info@center-rubin.si

O delavnici

Ste si kdaj želeli ali spraševali, da bi se nekaj spremenilo v vašem življenju? Odnos, zdravstvena težava, vaši denarni tokovi?

Vendar pa, ne glede kako ste se trudili, niste opazili spremembe, za katero ste nekako vedeli, da je mogoča?

Kaj pa če bi en dan lahko spremenil vaše celotno življenje? Kaj če bi bilo ustvarjanje novih možnosti in sreče lahko, ko boste enkrat imeli pravo orodjarno, da bi lahko spremenili zadeve?

Zelo bi me veselilo, da bi prišli na enodnevno delavnico, ki jo bom v kratkem facilitiral/-a v zvezi z nečim, kar se imenuje Access Bars.

Kaj je Access Bars?

Access Bars® je nežna tehnika, kjer z dotikom 32 točk na glavi možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, ki aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki ste jih shranili v kateremkoli življenju in vas zdaj omejujejo, da zavestno izbirate in tako ustvarjate svoje življenje na vseh področjih. Raztapljajo se glavne blokade iz vseh področji življenja in telesa.

Ste si pripravljeni dovoliti prejeti nekaj res popolnoma drugačnega?

Na delavnici se bomo naučili uporabe orodij, katera nam na zelo preprost in lahkoten način odkrivajo nove možnosti v življenju, nove poglede, katerih na žalost dostikrat niti ne opazimo in gredo mimo v našem življenju. Prepustili se bomo energijam osebnega napredka, ki vodijo v boljše medsebojne odnose, lažje doseganje ciljev, večji notranji mir, več sreče in zadovoljstva.

Z uporabo Access Bars® orodij bomo ustvarili več prostora za obilje, radost, lahkoto, ljubezen, srečo v življenju. Ko se boste enkrat naučili ta fantastična orodja in jih začeli uporabljati, boste presenečeni, kako se bo začelo spreminjati vaše življenje.

Se kdaj vprašate kakšen doprinos ste lahko sebi, drugim, planetu Zemlja?​

Kaj, ko bi enkrat pogledali na življenje iz drugega zornega kota?

Kaj, ko bi si dovolili, da spregledate, kako veličastni ste v resnici?

Kaj, ko bi si priznali, kakšno darilo ste temu svetu?

Kaj pa zdravljenje? Ste zdravilec? Kakšne kapacitete zdravljenja imate?

Kaj sploh so Access Bars®?

Access Barsi® so nežna tehnika s katero lahko spremenimo čisto vse v svojem življenju in telesu.

​Gre za 32 točk na glavi, katere aktiviramo z nežnimi dotiki rok. Možgani po 15 minutah terapije preidejo v theta stanje, ki je stanje globoke relaksacije, to pa aktivira samozdravljenje telesa in odpira prostor zavedanja v našem življenju.


Barsi so znanstveno potrjeni.

Te točke vsebujejo vse omejitve, misli, ideje, prepričanja, čustva, sodbe in razmišljanja, ki smo jih shranili v kateremkoli življenju in nas zdaj omejujejo, da zavestno izbiramo in tako ustvarjamo svoje življenje na vseh področjih. Z izvajanjem Barsov raztapljamo glavne blokade na vseh področjih našega življenja in telesa.​

Kaj vse lahko dosežemo z izvajanjem Barsov?

Točke so pomagale tisočim ljudem po celem svetu spremeniti mnoge aspekte, povezane z njihovimi telesi in življenji, vključno s spanjem, zdravjem, telesno težo, denarjem, spolnostjo, odnosi, nervozami, stresom, depresijami, ostalimi psihosomatskimi problemi in še veliko več.

​Po tretmanu se boste v najslabšem primeru počutili, kot da ste pravkar prejeli najboljšo masažo v življenju. V najboljšem pa se bo vaše celotno življenje s popolno lahkoto spremenilo v nekaj večjega. Življenje postane bolj dinamično, lahkotno in odpre se več možnosti.


Cena: 240 EUR

Za otroke do vključno 15. leta je delavnica brezplačna (v spremstvu odrasle osebe, ki se udeleži delavnice).

Mladi stari 16 ali 17 let imajo polovično ceno.

Ponavljanje delavnice stane 120 eur.

Vsak udeleženec delavnice prejme priročnik na 63straneh, sheme točk, točne opise in slike točk in certifikat.

Med delavnico boste dvakrat dajali in dvakrat prejemali BARS tretman.

Po delavnici Postanete certificirani praktik Access Bars® in lahko takoj začnete izvajati Access Bars® tretmane.

 

Več INFO ali prijave:

info@center-rubin.si

Delavnico vodim Maruša Potokar Access Consciousness certificirana facilitatorica

Date

Nov 05 2022
Expired!

Time

9:00 - 17:00

Local Time

  • Timezone: America/New_York
  • Date: Nov 05 2022
  • Time: 4:00 - 12:00

Cena

240,00 €

Lokacija

Center Rubin
Kategorije
Maruša Potokar

Gostitelj

Maruša Potokar
Website
https://www.marusapotokar.com/access-bars
Scroll to Top